Beskärning av träd i Vaxholm

Välkommen till Thomas Trädgård!

I 25 år har jag haft förmånen att få jobba som trädgårdsmästare och göra det som jag brinner för. Jag har hjälpt kunder med deras trädgårdar, uteplatser, träd och buskar och har fått många nöjda kunder genom åren.

Överlämna trädgårdsarbetet till någon som kan det

Att äga en trädgård kan vara krävande. Det är buskar som ska klippas, träd som ska beskäras och ogräs som ska rensas. Har man inte rätt kunskap, rätt verktyg eller tiden att ägna sig åt sin trädgård, kan den lätt förlora sin charm och så småningom tar den naturliga växtligheten över och omvandlar din trädgård till ett med den omliggande naturen. Träd kräver en hel del omvårdnad och kan inte beskäras hur som helst. Därför är det alltid bäst att anlita en arborist, som har verktygen och kunskapen att beskära träden på rätt sätt.

 
Genom att använda detta formulär accepterar du att Thomas Trädgård lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Beskärning av träd i Vaxholm

Vilka trädgårdsarbeten kan jag hjälpa dig med?

Då jag är utbildad inom trädgård och anläggning, kan jag hjälpa till med de flesta trädgårdsarbeten, så som fällning och beskärning av träd och buskar, klippning av häckar, skötsel av rabatter, röja sly och även utföra mindre anläggningsarbeten som att anlägga en stengång eller rabatt. Har ni planer på att anlägga en trädgård efter en ritning kan jag hjälpa till med själva anläggningen samt ge tips och råd längs vägen på smarta lösningar.

Våra tjänster

Trädgårdsanläggning - Thomas Trädgård

Trädgårdsanläggning

Mureri - Thomas Trädgård

Mureri

Häckar - Thomas Trädgård

Häckar

Buskar - Thomas Trädgård

Buskar

Beskärning av träd - Thomas Trädgård

Beskärning av träd

Beskärning av buskar - Thomas Trädgård

Beskärning av buskar

Trädfällning - Thomas Trädgård

Trädfällning

Röjning av skog - Thomas Trädgård

Röjning av skog

Häckklippning - Thomas Trädgård

Häckklippning

Låter våra tjänster intressanta? Få en gratis offert redan idag!

Kontakta oss

Vart utför jag arbeten?

Om du har en stor trädgård eller liten uteplats spelar ingen roll för mig, inte heller om du är privatperson eller företagare. Dock är jag stationerad i Vaxholm och om du bor längre bort kan en extra kostnad för resan till och från dig kosta en slant extra.

Hängiven och seriös

Mitt yrke och mitt företag tar jag på största allvar. Därför är jag tydlig med att informera om att jag har alla nödvändiga utbildningar inom trädgård och anläggning som jag behöver för att kunna utföra ett korrekt arbete hos er som kund. Dessutom innehar jag även F-skatt och är registrerad för moms.

KONTAKT OCH VIDARE INFO

Hör gärna av dig om du undrar över vad jag kan hjälpa till med eller om du vill veta vad arbetet kan komma att kosta. Trädgårdsarbeten är mycket individuella, så alla arbeten är olika krävande och tar olika lång tid. Vi kan prata igenom olika förslag på lösningar och kostnader, eller bara diskutera kring vad som behöver göras och vilka dina specifika behov kan tänkas vara.
Varmt välkommen att höra av er vid övriga frågor och funderingar!